Munchy Chews Sticks – Padovan

500 ден

Тенки пресувани соленки во боја, кои исто така се користат за одржување на дентална хигиена на забите за кучиња.

Пакување од 100 ком. со тежина од 900 грама.

SKU: 0362 Категории ,