Mutavigor – Padovan

200 ден

Мултивитамински додаток за сите видови на птици, особено витамин Ц и Е, кој се покажа како корисен за птици во процес на митарење.

Пакување од 30 милилитри.

SKU: 0513 Категории ,
200 ден