Natural sand – Padovan

120 ден

Природен песок за птици наменет за одржување хигиена во кафезот.

Пакување од 5 килограми.

SKU: 0235 Категории ,

Хигиенски песок за дното на кафезите за птици.

Составен од кварцни гранули без прашина, за да се обезбеди поголема хигиена и полесно да се чисти дното на кафезите.

Начин на употреба: Откако ќе го исчистите подот на кафезот, покријте го со слој песок, промени кога е потребно. Да се чува на суво место.