Ocean Fresh Air – Padovan

220 ден

Минерален песок за птици за одржување на хигиена во кафезот и спречување на непријатен мирис. Мешавина од ситен кварц и здробени морски школки.

Пакување од  5 килограм.

 

SKU: 0118 Категории ,