Подлога за глодари и птици 4L 0032 Padovan

180 ден

Песок од гранули на пченка и мирис од лимон за глодари и птици. Исушени гранули од пченка овозможуваат биоразградливо легло. што е одлично за мали животни, особено птици, влекачи и глодари.

Пакување од 4 литри.