Pond Sticks смоки -Tropical

530 ден2120 ден

Смоки/Понд Стикс храна за риби. Достапно во пакување од 1кг и вреќа од 4кг.

Clear
SKU: 40311 Категории ,

Храна за желки, понд стикс или смоки со повеќе состојки. Понд стикс/смоки се со повеќе состојки за коии риби, златни рипки и украсни циприниди чувани во езерца. Оваа храна ги задоволува сите нутритивни потреби на рибите, подобрувајќи ја нивната црвена и златна боја. Намалената содржина на фосфор го ограничува нивото на овој елемент во езерцето, намалувајќи го ризикот од наезда на алги. Храната се препорачува од рана пролет до доцна есен на температура над 10°C и за зимска сезона за риби кои се чуваат во затворен простор.

Препорачано мени за езерска риба: Pond Sticks Mixed, Koi & Goldfish Vegetable Sticks, Koi & Goldfish Colour Stick

 

Пакување

1kg, 4kg

530 ден2120 ден
Clear