Потопен грејач 150W -Atman

480 ден

Квалитетен грејач од 150W со вграден потенциометар за регулирање на температура на вода! Идеален за аквариуми до 180 л вода. Грејачот треба да биде правилно поставен во одреден дел од аквариумот и пред да се уклучи во струја задолжително треба аквариумот да биде полн со вода.

нема на залиха

Нема на залиха

Нема на залиха