Потопен грејач 200W -Atman

500 ден

Квалитетен грејач од 200W со вграден потенциометар за регулирање на температура на вода! Идеален за аквариуми до 200 л вода. Грејачот треба да биде правилно поставен во одреден дел од аквариумот и пред да се вклучи во струја задолжително треба аквариумот да биде полн со вода.

нема на залиха

Нема на залиха

Нема на залиха