Потопен краток грејач Shark 100W -Atman

400 ден

Краток потопен грејач од 100W идеален за мали и ниски аквариуми со капацитет од 60 до 80 литри вода.
Пред вклучување во струја грејачот треба да биде сместен во аквариумот полн со вода!