Потопен краток грејач Shark 25W -Atman

400 ден

Краток потопен грејач идеален за мали и ниски аквариуми со капацитет од 10 до 35л вода.
Пред вклучување во струја грејачот треба да биде сместен во аквариумот полн со вода!