Потопна пумпа филтер – RS 2002

500 ден

Потопна филтер пумпа РС-2002 – Проток на вода 1500 литри на час. Препорачлива за аквариуми од 100-150 литри вода.

нема на залиха

Нема на залиха

Нема на залиха