Потопна пумпа филтер- WP-2200F – SOBO

600 ден

Поторпна филтер пумпа ВП-2200Ф – со проток на вода од 1000 литри на час. Моќност 20 вати. Се препорачува за аквариуми од 80 до 120 литри вода.