Premium Pappagalli – Padovan

250 ден

Високо квалитетна храна со тропско овојше, ореви и кикирики, со додадени витамини, за големи папагали како што се Александар, Какаду, Ара, Жако и други.

Пакување од 500 грама.

SKU: 0728 Категории ,