Pressed Bone – Padovan

20 ден400 ден

Пресувана коска, која исто така се користи за одржување на дентална хигиена на забите за кучиња.

 

Clear
SKU: Не е достапно Категории ,
Големина

5cm, 8cm, 11.5cm, 14cm, 16.5cm, 21.5cm, 26.5cm, 31.5cm

20 ден400 ден
Clear