Пумпа фонтана AT-101 -Atman

460 ден

Ат-101 е потопна пумпа која има реален проток од 350 литри на час и може да се користи за неколку намени. Може да се користи како турбулента пумпа за дополнителна аерација на водата, а со тоа да се добие и повеќе кислород во водата. Исто така може да се искористи како проточна пумпа за Топ филтер или за надворешен филтер, како и за импровизиран филтер за фонтана.

220-240V/50Hz

5w

Hmax 0.6m

Qmax  350/L/h