Пумпа за фонтана AT-104 -Atman

1300 ден

Ат-104 е потопна пумпа која има проток од 2000 литри на час и може да се користи за неколку намени. Може да се користи како турбулента пумпа за дополнителна аерација на водата, а со тоа да се добие и повеќе кислород во водата. Исто така може да се искористи како проточна пумпа за Топ филтер или за надворешен филтер, како и за импровизиран филтер за фонтана.

220-240V/50Hz

38w

Hmax  2m

Qmax  2000l/h