ПВЦ КУТИИ за РИБОЛОВЕН ПРИБОР – 893VV0082 – MILO

1300 ден

PVC КУТИЈА ЗА РИБОЛОВЕН ПРИБОР,

ИДЕАЛНА ЗА ВРЗАНИ РИБОЛОВНИ СИСТЕМИ,

15cm  X 32cm X 4.5cm