Риболовен конец – Nano Core – Robinson

220 ден

Рибиловни конци од познатиот Полски бренд Робинсон! На понуда следниве броеви: 0,162mm, 0,180mm, 0.203mm, 0.224mm, 0.246mm, 0.262mm. Други подетални информации ги имате испод сликата!

Арт. Шифра Дебелина Должина Капацитет
55-06-116 0,160 mm 150 m 3,85 kg
55-06-118 0,180 mm 150 m 4,90 kg
55-06-120 0,203 mm 150 m 5,60 kg
55-06-122 0,224 mm 150 m 6,45 kg
55-06-124 0,246 mm 150 m 7,95 kg
55-06-126 0,262 mm 150 m 8,45 kg