Риболовен стап – 11W-BV-S40 – Robinson

1800 ден

Риболовен стап – 11w-bv-s40 – Робинсон – Болоњез – Должина 6 метри, тежина 148 грама. Акција 10-20 грама. Транспортна должина 138цм. Секции 6!