Риболовен стап – 11Y-FE-362 – Robinson

1500 ден

11Y-FE-362 – Robinson DynaCore Feeder 360

Должина 3,6метри. Транспортна должина 127цм. Број на секции – 3+2. Акција – 50-150 грама