РИБОЛОВЕН СТАП 70689 DAM MadCat Black Inline 2.1m 20-30Lb

3000 ден

ДВОДЕЛНА

ДОЛЖИНА 2,1m

ТРАНСПОРТНА ДОЛЖИНА 144 cm

АКЦИЈА  20-30lb

ТЕЖИНА 320 gr