Риболовен стап – BISTMASTER SBM DX 300MX – Shimano

6300 ден

Риболовен стап –  BISTMASTER SBM DX 300MX – Шимано – Дводелна спининг трска со должина од 3 метри, тежина 210 грама и со акција 20-50 грама.