Риболовен стап – SUPER ULTEGRA TE GT 450 – Shimano

11200 ден

Риболовен стап – SUPER ULTEGRA  TE GT 450 – Шимано – Болоњез трска 4,5 метри со транспортна должина од 128 цм и 157 грама тежина. Акција 10-15 грама. Материјал HPC100 + Biofibre.