Rolling Treats Fruits – Padovan

120 ден

Соленки во форма на тркало со дехидрирано овошје(јаболко 9,6%, кора од портокал 5%, банана 5%,),  се даваат како додаток во исхраната на глодарите. Идеално за глодари кои што сакаат да грицкаат.

Пакување од 68 грами.

нема на залиха

Нема на залиха

Нема на залиха