Romeo храна за зајак 0221 Padovan

130 ден

Комплетна храна за зајак, со житарици, овошје, зеленчук, семиња, минерали и екстракт од растителен протеин за џуџести зајаци.

Пакување од 800 грама.

SKU: 0221 Категории ,