Salute adult medium/maxi 12kg – Храна за куче

2280 ден

Сува храна за големи кучиња од средна и возрасна старосна група.

Состав: месо од мисирка како единствен извор на протеини од животинско потекло и јачмен како единствен извор на јаглехидрати од растително потекло. Исто така богата е со риба и рибино масло, кои се природен извор на масни киселини Омега 3 и Омега 6 кои се важни за кардиоваскуларен систем, за здрава кожа и сјајно влакно, како и присуство на билки кои се важен антиоксиданс. Со фруктулоигосахариди и циколија кои имаат пробиотско дејство. Комбинација на Омега 3, глукозамин и хондроитин се важни за коските и зглобовите.

Аналитички состав: 24% протеин, 11% масти, 25% месо од мисирка и 24% јачмен.

Пакување од 12 килограми.