Sanibird litter 5l

220 ден

Песок за птици, со мирис на рузмарин.

Неговиот мирис на рузмарин го стимулира дишењето и го подобрува функционирањето на дишните патишта на вашата птица.

Благодарение на неговото сепиолитно дејство ја апсорбира влажноста што се наоѓа во кафезите и го спречува размножувањето на бактериите и појавата на болести.

Пакување од 5 литри.

220 ден