Sanicat citycat ultra clumping 5kg

190 ден

Песок за мачки кој многу силно се апсорбира и ефикасно ги отстранува непријатните миризби од физиолошките потреби.

Пакување од 5 килограми.

нема на залиха

Нема на залиха

Нема на залиха