Sanicat Diamonds Citric Silica Gel Litter 5l/ 2,3kg

490 ден

Силиконски песок за мачки со мирис на цитрусно овошје кој има висок капацитет на апсорпција и ефикасно ги неутрализира непријатните миризби. Многу е лесен за одржување и создава многу малку прашина.

Пакување од 5 литри.

нема на залиха

Нема на залиха

Нема на залиха