Sanicat Diamonds Lavender Silica Gel Litter 5l/ 2,3kg

490 ден

Силиконски песок за мачки со мирис на лаванда кој има висок капацитет на апсорпција и ефикасно ги неутрализира непријатните миризби. Бидејќи е во форма на силиконски бисери, многу е лесен за одржување и создава многу малку прашина.

Пакување од 5литри.

нема на залиха

Нема на залиха

Нема на залиха