Sanicat Fruit Time Floor Cleaner

270 ден

Средство за чистење на подови со арома на овошје. Длабоко чисти, ги неутрализира несаканите мириси и ги елиминира бактериите од подот. Благодарение на хипоалергична формула и неутрална pH вредност, погоден е за домови во кои што некој член од семејството е алергичен на мачки.

Пакување од 1 литар.