Sanicat Selection Clumping American 6kg

340 ден

Песок за мачки составен од гранули на природен натриум бентонит кој не создава никаква прашина.

Многу ефикасен при апсорпција на мириси и течности. Не создава прашина и се згрутчува веднаш при контакт со урина. Има мек мирис на талк во прав.

Пакување од 6 килограми.