Sanicat Classic Lavender 10l

300 ден

Песок за мачки со пријатен мирис на портокал и лаванда кој ги контролира непријатните мириси. Составен е од морска пена со мирис на портокал и лаванда.

Пакување од 10 литри.

нема на залиха

Нема на залиха

Нема на залиха