Шампон Витал за куче – BeezTees

260 ден

Шампон Витал за куче, во пакување од 300ml.

Шампонот витал за нега на Beeztees, е навлажнувачки шампон за крзно за здрав и убаво сјаен слој на влакна. Шампонот има благ ефект на чистење и го прави крзното меко и еластично.

Пакување од 300ml.