Shrimp Sticks храна за ракчиња – Tropical

180 ден

Храна во форма на стапчиња за слатководни и морски ракови. Спирулината е извор на витамини, кои заедно со бета глукан го активираат имунолошкиот систем на раковите, зголемувајќи ја нивната отпорност на болести. Шримп Стикс се збогатени со приордни каротеноиди, вклучувајќи го и астаксантин кои се значајни за интензивирање на бојата на раковите.

Пакување од 100мл/55гр.

SKU: 63363 Категории ,

Shrimp Sticks храна за слатководни и морски ракови. Храната е со повеќе состојки, наменети за секојдневно хранење на слатководни и морски ракови, вклучително и многу популарни слатководни џуџести ракчиња. Спирулината е извор на вредни витамини и активни супстанции, кои заедно со природниот имунолошки стимулатор – бета-глукан – го активираат имунолошкиот систем на раковите, зголемувајќи ја нивната отпорност на болести. SRIMP STICKS исто така е збогатен со природни каротеноиди вклучувајќи астаксантин. Тие ги одржуваат раковите во одлична состојба, ја подобруваат нивната боја и го олеснуваат процесот на митарење.