Silicat Lavander -Padovan

570 ден

Силиконски песок за мачки со мирис на лаванда, кој за неколку секунди ги апсорбира течности, со што се избегнува ширење на непријатната миризба. Водата последователно испарува, а бактерии и непријатните мириси остануваат заробени во самите гранули.

Пакување од 5l/2.2kg.

SKU: 0499 Категории ,