Simpaty Energy 20kg – Храна за куче

2160 ден

Состојки: месни производи (35%), житарици (33%), растителни производи, масла и масти, екстракт од растителни протеини. минерали, шеќер (0.5%) и витамини.

Пакување од 20 килограми.