Simpaty Premium Adult beef, lamb & rice 15kg – Храна за куче

1760 ден

Сува храна за куче со говедско и јагнешко.

Состав: Месо и месни производи 26% (говедско 4%, јагнешко 4%), житарки (ориз 4%), производи од растително потекло, масло и масти, екстракт од растителни протеини и минерали.

Аналитички состав: Сурови протеини 24%, Масла и масти 11%, Сурови влакна 2.7%, Пепел 8%, Калциум 1.9%, Фосфор 1.3%.

Пакување од 15 килограми.