Simpaty Premium chicken & rice 15kg – Храна за куче

1760 ден

Сува храна за куче со пилешко и ориз.

Состав: Месо и месни производи 25% (пилешко 8%), житарки (ориз 4%), производи од растително потекло, масло и масти, екстракт од растителни протеини и минерали.

Аналитички состав: Сурови протеини 25%, Масла и масти 13%, Сурови влакна 3%, Пепел 8.5%, Калциум 1.7%, Фосфор 1.2%.

Пакување од 15 килограми.