Sterlet Basic S храна за риби 500g – Tropical

180 ден

Храна во форма на гранули наменета за хранење на риби кои што се хранат на самото дно, како што се Кои риба или сом. Се сотои од риби, деривати од растително и животинско потекло, житарки. масти и минерали.

Пакување од 1000мл/500гр.

SKU: 41044 Категории ,

Комплетна, основна храна во форма на гранули наменета за секојдневно хранење на рибите Acipenseridae и други риби кои се хранат од дно, како што се украсни крапови или сом.

Се употребува неколку пати на ден користејќи мали порции. Комплетна добиточна храна за украсни езерски риби. Состав: риба и деривати од риба, деривати од растително потекло, житарки, месо и животински деривати, масла и масти, минерали.