Stix Energy Cocorite ed Esotici – Padovan

100 ден

Стапчиња со јајца, аминокиселини и школки за тигрици и мали егзотични папагали, се даваат како додаток во исхраната.

Пакување од 80 грама.

SKU: 0143 Категории ,