Supervit храна за риби 100ml/20g – Tropical

120 ден

Супервит е универзална храна во форма на гранули, наменета за сите видови на аквариумски риби. Збогатена е со природни имуностимулатори како што се бета глукан и спирулина, лигњи и неколку видови на ракчиња. Природни каратеноиди го интензивираат обојувањето и ја подобруваат целокупната состојба на рибите.

Пакување од 100мл/20г.

SKU: 77103 Категории ,

SUPERVIT е универзална храна за снегулки за секојдневно хранење на повеќето видови сештојади риби. Нутритивните и енергетските потреби се задоволуваат со исклучително богата формула заснована на неколку десетици најквалитетни состојки. Осум различни видови снегулки содржат природен имунолошки стимулатор – бета-глукан – и спирулина, лигњи и ракови, вклучително и вкусен крил. Имунитетот е зајакнат и со стабилизиран витамин Ц. Природните каротеноиди ја засилуваат бојата на рибата и ја подобруваат севкупната состојба на рибата. Ваквата разновидна формула го прави SUPERVIT особено корисен во популарните резервоари за повеќе видови, каде што служи како основа за понатамошно дополнување со тревојадна и високопротеинска храна, по потреба.