Supervit Granulat храна за риби 5.5kg – Tropical

1010 ден5550 ден

SUPERVIT GRANULAT  е универзална храна во форма на гранули за разновидни риби.

Оригинално пакување е од 5.5кг.

Напомена: Доколку сакате помала количина од 1кг, на овој вид храна, Ве молиме во забелешка да наведете или да не исконтактирате, [email protected]

Clear
SKU: 60419 Категории ,

SUPERVIT GRANULAT  е универзална храна во форма на гранули, наменета за секојдневно хранење на повеќето сештојади видови риби, кои се хранат на дното или во средните слоеви на водата. Нутриционистичките и енергетски потреби се задоволуваат со исклучително богата формула заснована на неколку внимателно избрани состојки со најдобар квалитет, вклучувајќи ракови, мекотели и алги.

Имунитетот на рибата и неговата способност да се бори против патогените микрорганизми е олеснет со бета-глуканот и витамин Ц. Таквата разновидна формула ги прави гранулите SUPERVIT совршено решение за хранење на повеќе видови риби, каде што служи како основа за понатамошно дополнување на храната, по потреба.

Пакување

5.5kg, 1kg

Clear