Tanganyika храна за риби 1kg – Tropical

1990 ден

Храна во форма на снегулки наменета за Aфрички циклиди. Богата е со протеини, есенцијални аминокиселини и витамин Ц.

Пакување од 1кг.

SKU: 73589 Категории ,

TANGANYIKA храна за циклиди од езерото Тангањика. Основна храна за секојдневно хранење на сештојади и месојадни циклиди, како што се Altolamprologus, Julidochromis, Lamprologus, Neolamprologus, Ciprichromis, Paraciprichromis итн.

TANGANYIKA содржи најквалитетни извори на протеини од крил и лигњи. есенцијални амино киселини. Поради својата исклучителна вкусност, храната со нетрпение ја јадат дури и повеќето риби, вклучувајќи ги и дивите фатени примероци на риби, кои не се користат за готова храна. Природниот имунолошки систем на рибата е зајакнат со супстанциите содржани во спирулината и стабилизираниот витамин Ц. Редовното хранење со TANGANYIKA обезбедува правилен развој, прекрасно обојување и зголемена отпорност на болести.