Tehnium fast 6m

14000 ден

Достапен во две различни акции, новиот Technium е достапен во Lite (кастинг тежина 1,5-10g) и Fast (кастинг тежина 2,5-15g). Двата модели се направени од HPC100 јаглерод со додадена Biofibre и се опремени со лесни Pac Bay Minima
4 водичи и Шимано сопствени плоча ролна. Тенкиот профил на овие модели го подобрува рамнотежата и Lite верзијата е идеална за лесни моно и помали куки.

14000 ден