Транспортер за миленици со хранилка – 48x32x31cm – MPS

1100 ден

Транспортер за миленици, достапен во три бои. Сина, Црна и Виолетова.

Димензија cm48х32х31h

 

 

Clear

Со транспортер оди хранилка и ги исполнува сите услови за траспорт со авион и друго.

Боја

Црнa, Сина, Виолетова

Clear