Tropical Discus Gran D-50 Plus храна за циклиди 1000ml/440g – Tropical

930 ден

Гранулирана храна за дискиси, циклиди и други аквариумски риби. Богата е со протеини и есенцијални аминокиселини. Високата застапеност на бета глукан го зајакнува имунолошкиот систем и ја намалува можноста од појава на патогени бактерии. Редовно хранење со Тропикал Дискус Гран Д-50 Плус доведеува до правилен раст и развој на рибите, ја зголемува отпорноста од болести и ги поттикнува на мрестење.

Пакување од 1000мл.

SKU: 61616 Категории ,

Tropical Discus Gran D-50 Plus е храна за подобрување на бојата во форма на гранули со висока (50%) содржина на протеини за млади и возрасни циклиди и други риби, особено многу тешки видови. Неговата карактеристика е високата содржина на најквалитетни протеини, богати со есенцијални амино киселини. Обезбедува здрав раст и развој на младите риби и ги поттикнува да се размножуваат. Високата содржина на природен астаксантин ја интензивира бојата и ја подобрува севкупната состојба на рибата. Бета-глуканот го подобрува имунолошкиот систем и ја зголемува способноста за борба против патогени. Редовното хранење со Tropical Discus Gran D-50 Plus обезбедува здрав раст и развој на рибите, ја зголемува нивната отпорност на болести, ги поттикнува да се мрестат и го интензивираат нивното боење.