Воблер – BXM10 RFP – RAPALA

690 ден

 

 

 

ДЛАБИНА НА ПОТОПУВАЊЕ ОД 0,9м ДО 1,5м

ДОЛЖИНА 10cm

ТЕЖИНА  12gr

ТРОКУКИ VMC СО ГОЛЕМИНА БР 4