Воблер – CD05-B – RAPALA

450 ден

ДЛАБИНА НА ПОТОНУВАЊЕ ОД 0,9м ДО 1,8м

ДОЛЖИНА 5cm

ТЕЖИНА 5гр

ТРОКУКИ ДВЕ СО ГОЛЕМИНА ОД БР 10