Воблер CD11 -FT RAPALA

460 ден

Воблери од познатиот бренд Нормарк Рапала

 

ДЛАБИНА НА ПОТОНУВАЊЕ ОД 2,7м ДО 3,9М

ДОЛЖИНА 11 cm

ТЕЖИНА 16 gr

ТРОКУКИ ДВЕ VMC СО ГОЛЕМИНА БР 3